Listovi pile

Nudimo listove pile za metal, drvo, meso, plastiku i ostalo. Naši glavni dobavljači su marke SIMONDS i Dakin Flathers.

catalog

Cjenik listova pile Simonds

Zašto odabrati listove pile SIMONDS

1
1

Brza isporuka

Kao prvi u Češkoj smo 2008.godine uveli isporuku lista pile do sljedećeg dana. Takve se usluga može realizirati samo zahvaljujući perfektno organizovanoj logistici proizvodnim procesima, internim informacijskim sistemima i proizvodnim terminalima.
ŠO se ustvari dešava s vašom naraudžbom nakon toga, što je dobijemo? Najprije je upišemo u sistem koji pronađe broj kutije, od koje je treba proizvesti. Istovremeno iskoči odgovarajućem variocu na proizvodnom terminalju ime klijenta, duljina i broj listova i broj materijala. Nakon izvršenog varenja i vezivanja varilac zalijepi na svaki list etiketu s imenom klijenta, podatkom o listu, brojem materijala, datum varenja i inicijalima varioca. Svaka narudžba je tako ustvari proizvodnja po narudžbi. I pored toga od nas cijelih 70 % narudžbi odlazi toga dana, kad smo ih primili. 

Kvalitetan servis

Klijentski servis za nas nije samo marketinška fraza. O našim klijentima stvarno brinemo. Doputujemo, pomognemo s odabirom pravilnog lista pile, prekontroliramo stanje pile, premjerimo zatezanje listsa i hustinu rashladne tekućine. A ako imate pri rezanju probleme? Uvijek smo za vas na telefonu. Javite nam se i doći ćemo do vas. Posavjetovat ćmo, podesit ćemo, riješit ćemo. I to sve besplatno. Zadovoljstvo naših klijenata je za nas najvažnije. 

Jamstvo za var

Varimo na najmodernijim poluautomatima njemačkog proizvoditelja IDEAL Werk. Imamo iskustva preko 30 godine i unikatan postupak zavarivanja. U naš var se emožete uvijek pouzdati, predstavlja našu najvažniju dodatnu vrijednost i za njegovu kvalitetu jamčimo. Ako vam naš list pukne u mjestu vara, odmah ćemo vam isporučiti novi.

Upozorenje: Ako je list pile već na kraju vijeka trajanja i zupci su već tupi, dolazi do velikog napinjanja u materijalu koji je nakon mnogih tisuća savijanja također umoran. Zbog toga list često završi svoj vijek trajanja tako što pukne, nekad i u varenom mjestu. Ali u ovom slučaju se ne radi o grešci u varu, zbog toga se jamstvo na ovaj slučaj ne može primijeniti.

 

Često pri prvom posjetu slušamo od klijenata da su svi listovi isti - da ih interesira samo cijena. No iz vlastitih dugogodišnjih iskustava znamo da postoje velike razlike u kvaliteti listova pile i kvaliteti prodajnog i posleprodajnog servisa.

Tko hoće jevtine listove, mora računati na to da:

  • će biti proizvedeni od jevtinog materijala i na njihovu kvalitetu ne možete računati
  • var će biti izvršen nepažljijvo, ne mora biti ravan i čvrst
  • list možete dobiti sljedećeg dana, ali možda i za tjedan dana ili kasnije
  • prodavac ili trgovac neće za vaš slučaj imati vremena i ako se pojave problemi, moraće da ih riješi sam ili pozvati skup servis
  • ako budete htjeli list reklamirati, uvijek ćet čuti da su problemi prouzročeni napravilnim korištenjem. U najboljem slučaju će vam takav prodavac puknuti list ponovo zavariti – no tako će ga skratiti i nikad više neće rezati pravilno.

 

Kvalitet bez kompromisa je naš standard, zato su listovi pile SIMONDS najbolji izbor za profesionalno i hobi rezanje.

Pogledajte kako izgleda proizvodnja listova SIMONDS

Pažljiv odabir čelika, najsuvremeniji strojevi, odgovorni radnici, ulaganje u inovacije, beskompromisna izlazna kontrola – to su sastojci koji stvaraju precizne listove pile SIMONDS.