Odaberite traku tračnu pilu prema vašoj tračnoj pili (stroju). Kako to učiniti?

Materijal koji se reže, dimenzije trake za pilu, ali i način rezanja ili vrsta stroja (tračne pile)... Kriterija postoji nekoliko za odabir odgovarajuće trake, a svatko traži nešto malo drugačije . Zato se trudimo da Vam izađemo u susret i maksimalno olakšamo Vaš izbor. U našoj e-trgovini možete koristiti tri različite metode pretraživanja - najnovija je pretraživanje pomoću vrste (tipa) tračne pile. Brzo je, jednostavno, a kao rezultat prikazivat će vam se trake za pile namijenjene izravno za vaš specifični stroj.

Odaberite traku tračnu pilu prema vašoj tračnoj pili (stroju).
Odaberite traku tračnu pilu prema vašoj tračnoj pili (stroju).

U početku za pregled – možete odabrati prikladnu tračnu pilu na sljedeće načine:

  1. Pretraživanje prema marki ili vrsti stroja (tračne pile)
  2. Konfigurator (pretraga po zadanim dimenzijama)
  3. Klasičan katalog

Pretraživanje prema marki ili vrsti (tipa) tračne pile


Kako to funkcionira? Samo u tražilicu unesite marku ili naziv pile eventualno duljinu trake i uz pomoć šaptača odabrat ćete svoj stroj. Kao rezultat će se vam prikazivati sveobuhvatan preferirani sklop kao i druge pojedinačne preporučene trake. Uvijek se radi o trakama za pile koje su se najbolje pokazale i koje smo odabrali za vama uneseni konkretan stroj Probajte OVDJE.

Olakšati odabir i donošenje odluka mogu osim pametne tražilice, također sveobuhvatni setovi - ovi setovi od nekoliko traka za tračne pile vam omogućuju usporedbu, otkrivanje mogućnosti (i ograničenja) vašeg stroja i postupno otkrivanje koja traka vama najbolje odgovara za ovaj ili onaj posao. To će ubuduće učiniti još jednostavnijim naručivanje. U ponudi imamo ukupno tri vrste setova. Hoće li za određenu tračnu pilu biti dostupan jedan set ili sva tri, ovisi o vrsti konkretnog stroja.

Tračne pile za drvo – 3 različita seta traka

  • STARTER. Ovaj set će prvenstveno koristiti početnici, ali i iskusniji korisnici koji možda rade s novom pilom. Set je prikladan za ispravno ispitivanje trake, primjerice u kombinaciji s različitim materijalima. Koji vam najbolje odgovara? Univerzalni izbor koji sadrži tri vrste remena omogućit će vam da testirate što može vaš stroj.
  • STRAIGHTER. Ovaj set je namijenjen za ravno rezanje, prikladan za rezanje greda primjerice u daske. Stoga će ga cijeniti profesionalci i entuzijastični kućni majstori. Sadrži tri šire (deblje) trake (veća širina osigurava stabilnost trake i ravnomjernost reza) s velikim razmakom kako bi zubi savladali uklanjati piljevinu.
  • SHAPER. Riječ je o specijalnom setu namijenjenom više za izrezivanje oblika i rezanje lukova (radijusa). Odabir uključuje tri uže (slabije) trake koje omogućuju rezanje čak i najmanjih oblika ili krivulja u materijal.

Tračne pile za metal – 1 vrsta tračnog seta

  • STARTER. Idealna traka za isprobavanje i usporedbu - saznajte koja traka vama najviše odgovara vza vaš stroj i koji je razmak najbolji za određeni čelični profil. Kompletan set od tri vrste traka za tračne pile prikladan je pomoćnik za početnike, ali može jednako dobro poslužiti i iskusnijim korisnicima.

🔎 Naša baza podataka uključuje široku ponudu tračnih pila i desetke različitih marki. Uz pomoć ove tražilice lako ćete pronaći traku koja vama najviše odgovara. Desilo se da na popisu niste pronašli svoju tračnu pilu? Pišite nam, rado ćemo ovu pilu dodati u bazu podataka.

🎁 I kao što ste već možda saznali, uz svaku traku za tračnu pilu koju naručite od nas, dobit ćete informacijsku etiketu (ili naljepnicu) s QR kodom. Poslužit će vam kao zgodan pomoćnik - nećete morati ponovno ništa tražiti niti komplicirano upisivati, jer ćete zahvaljujući QR naljepnici uvijek pri ruci imati točne parametre vaše trake (više detalja OVDJE).

Je li vam ovaj članak pomogao?

Ocijenite i pomozite nam poboljšati naš sadržaj

Ukupna ocjena 4.2
Evaluacija
article-rationg-decoration
Vaša pitanja

Imate nekih pitanja za ovaj članak?