Trake (listovi) za tračne pile i njihov izbor

Bavimo se zavarivanjem i prodajom traka (listova) za pile više od 30 godina, tako da znamo da svaki kupac ima vremenom različite potrebe. Zato smo za naše kupce pripremili tri načina da odaberu svoju traku (list) za pilu za drvo, metal ili meso i kosti. Možete birati iz klasičnog kataloga proizvoda, možete unijeti točne parametre i izvan "klasičnih" dimenzija, i osim drugog novo možete pretraživati odgovarajuće trake (listovi) za pile izabrati čak i po nazivu vaše tračne pile.

Trake (listovi) za tračne pile i njihov izbor
Trake (listovi) za tračne pile i njihov izbor

Proizvodnja savršenog alata

Da vam vaš rad pričinjava radost i da sve funkcionira pravilno, treba vam perfektan list pile. Takav koji ima dugi vijek trajanja, koji savršeno reže, ne iskrivljuje rez, nije u rezu bučan i ne ispuca. Za proizvodnju takvog alata vam treba prvorazredni kvalitetan čelik i oprezan proizvodni postupak. Zbog toga primjerice proces kaljenja ponavljamo tri puta. Proizvodnju listova pile poznajemo u detalje i znamo da se tijekom nje može na mnogim mjestima uštedjeti. No uvijek je to na račun kvalitete. Pri proizvodnji listova pile zbog toga ne smijemo dopuštati nikakve kompromise.

Naš var nije slabo mjesto

Da list pile reže ravno i da se u rezu ne ljulja, var mora biti perfektno ravan i obrušen. I da dugo izdrži i da ne puca, mora biti pravilno zatrpan i pažljivo žaren. Napraviti perfektan var predstavlja nauku – a mi u SIMONDS to umijemo. Naši varioci kod nas rade dugi niz godina i za njihov rad jamčimo. Stalo nam je do kvaliteta svakog vara.

catalog

Cjenik listova pile Simonds

pictogram | Simonds
pictogram | Simonds

Dugovječnost

Zahvaljujući stalnim ulaganjima u razvoj, listovi tračne pile DUDRSAW imaju veću produktivnost i duži vijek trajanja

prijevoz-besplatno.svg
ico_hp_delivery_hover.svg

Besplatan prijevoz

Za kupnju iznad 60 € s PDV-om

jamstvo.svg
ico_hp_warranty_hover.svg

Jamstvo za zavarivanje

Ako list tračne pile DUDRSAW pukne u zavaru, odmah je zamijenite novom

uručenje.svg
ico_hp_on_time_hover.svg

Dostava do 48 sati

Ponekad to jednostavno žuri. Moći ćemo isporučiti u roku od 24-48 sati od narudžbe