Pripremili smo za vas sasvim novi web. Pročitajte o tome, što tu možete zanimljivo naći i kako vam to može pojednostaviti posao.

SIMONDS novi web
SIMONDS novi web

Cijenjeni klijenti,
na početku godine smo odlučili da ćemo za vas napraviti nove web stranice, da vam uštedimo vrijeme i da vam ponudimo veći komfor pri razgledanju e-shopa.

Naši kolege u razvoju su na svom webu radili cijelo proljeće. Početkom ljeta smo ga uključili kao tesstiranje i posvjetili smo pažnju povratnom reagiranju klijenata. Izravno po mjeri vaših komentara i primjedbi smo web dalje poboljšavali da bi vam se svidio. Zbog toga zahvaljujući i vašim idejama sad e-shop nudi puno zanimljivih funkcija. 

Što ćete tu novo pronaći?

  • Povezivanje s ARES – Ako kupujete za poduzeće, dovoljno je da popunite IB i sve potrebne informacije se automatski popune iz registra.
  • Udobno ponavljanje kupnji – Prijavljeni korisnici imaju na raspolaganju spisak stavki koje su već u prošlosti kupili i koje tako mogu veoma jednostavno opet staviti u korpu.
  • Prijevoz BESPLATNO i popuste na osnovi kupljenog obima. Detalje o popustima ćete naći  ovdje.
  • Cijele stranice su podešene vezano za konfigurator – Nismo željeli da se morate provlačiti kroz desetine produkata, pa smo sastavili konfigurator koje će vam pokazati pravi produkat za vaš stroj.
  • Mogućnost komentara kod produkata – Da biste uvijek znali što kupujete, dajemo vam mpgućnost pitati i debatirati oko pojedinačnih produkata.
  • Za našu robu jamčimo. No računa se tek ocjena klijenata i zbog toga smo se spojili s portalom Trustprofile da biste znali, kako o nama misle klijenti.

Trebaju vam neke druge informacije o produktima? Obratite nam se, rado ćemo vas posavjetovati. 

Nadamo se da će vam se saše nove stranice svideti i jedva čekamo našu daljnju saradnju.
Tým Simonds

Je li vam ovaj članak pomogao?

Ocijenite i pomozite nam poboljšati naš sadržaj

Ukupna ocjena 0.0
Evaluacija
article-rationg-decoration
Vaša pitanja

Imate nekih pitanja za ovaj članak?