Promjene asortimana

Spajanje proizvodnih linija, promjena etiketa proizvoda ili novi list pile za rezanje šupljih dijelova. Pročitajte koje smo novosti pripremili za vas.

SImonds2
SImonds2

Spajanje nizova produkata

Nizovi produkata univerzalnih listova DieBand, BroadBand i BlockBuster se novo povezuju u novi niz s nazivom EPIC GP. Ovi listovi nove generacije nude niz poboljšanja, zbog kojih se vijek trajanja i produktivnost naših listova pile još poboljšava.

X-51 se menja na XP

List pile X-51 Band se promijenio u XP. Materijal zubaca sad čini materijal ASP s finijom strukturom i 2× većim sadržajem wolframa a kobalta. Zbog toga sad nudi još veću postojanost i sposobnost rezati žilave i tvrde čelike.

Novi list pile SBX 

Predstavljamo vam našu najsvežiju novinu – list pile SBX za rezanje šupljih i otvorenih profila. Ojačani zubac otporan je na vibracije i udarce i pouzdano izreže cijeli kamion oblikovanih profila, cijevi ili traverzi. Radi probe zovite našeg trgovinskog zastupnika, s kojim ćete se dogovoriti što o dostupnosti i testiranju.

 

Promjene u asortimanu produkata SIMONDS

Stara oznaka produkata Nova oznaka
DieBand EPIC GP
BroadBand EPIC GP
BlockBuster EPIC GP
X-51 Band XP
Novina SBX

Radi se o velikim promjenama koje će imati veliki utjecaj na preglednost asortimana. I ovo je razlog, zbog čega se ovim promjenama radujemo

Dalje vas može zanimati:

Je li vam ovaj članak pomogao?

Ocijenite i pomozite nam poboljšati naš sadržaj

Ukupna ocjena 0.0
Evaluacija
article-rationg-decoration
Vaša pitanja

Imate nekih pitanja za ovaj članak?