simonds-drevo.jpg

Listovi pile za drvo

List pile za drvo od ugljeničnog čelika s razmaknutim zupcima i kaljenim vrhovima do tvrdoće 62 HRC. Za profesionalnu upotrebu i hobby radionicu. Zavarujemo listove pile na mjeru i kao jedini nudimo jamstvo za zavarivanje.
2429
2431
Odaberite širinu.
Listovi pile za drvo
Opis
Vaša pitanja

Listove pile za drvo nudimo u tri varijante:

Stolarski listovi pile Carbon Flexback

Listovi pile za stolarske radionice Carbon Flexback od ugljičastog čelika su ozubljeni, razmješteni i kaljeni za tvrdoću 62 HRC. Za hobi i profesionalno korištenjeStolarski listovi pile Carbon Flexback svestrano se koriste, odlično režu meko i tvrdo drvo po vlaknima i protiv vlakana, laminate, šper ploče, plastiku i umjetne stvari. Kaljena oštrica vam osigurava dugi vijek trajanja i zahvaljujući perfektno izvršenom varu se list neće u rezu ljuljati i rezana površina će biti ravna i glatka.

Listovi pile za stabla RipperS PREMIUM

Listovi pile za stabla RipperS PREMIUM za rezanje stabala. U varijanti za tvrdo ili meko drvo.Listovi pile za stabla RipperS PREMIUM s velikim zupcima (razmak između zubaca 22,2mm) nudimo u varijanti od ugljičastog čelika s kaljenim zupcima i također u varijanti BIMETAL PREMIUM sa zupcima od brzoreznog HSS čelika. Geometrija zubaca prilagođena je ili rezanju tvrdog ili mekog drveta. Geometriju umijemo također proizvesti točno po mjeri po vašim zahtjevima.

listovi pile Carbide Wood

Ove trake za stolnu pilu među najboljima su na tržištu. Izdržljivi karbidni zubci s promjenjivim razmakom mogu se lako nositi ne samo s drvetom različite tvrdoće (uključujući egzotično tvrdo drvo), već i s drugim materijalima kao što su grafit, pertinax itd. Listovi s karbidnim zubima prvenstveno su namijenjeni etabliranim proizvođačima koji znaju cijeniti čak i precizno savladane detalje.

Da li imate pitanje za ovaj produkat?