flexback 13x0,65 tpi 3 skip.JPG

Listovi pile za drvo 835/13x0,65/1,5-2

List pile za drvo od ugljeničnog čelika s razmaknutim zupcima i kaljenim vrhovima do tvrdoće 62 HRC. Za profesionalnu upotrebu i hobby radionicu. Zavarujemo listove pile na mjeru i kao jedini nudimo jamstvo za zavarivanje.
2429
2431
List pile za drvo s karbidnim zupcima. Maksimalna izdržljivost oštrice, perfektan za egzotično drvo. Uski prorez samo 1,2 mm. Varijabilan razmak smanjuje vibracije. Čistiji rez u odnosu na klasičan razvedeni zubac.Više >><< Manje
Razmak [TPI] 1,5 - 2
 • Razmak zubaca 12-16 mm
 • Egzotično, tvrdo, meko drvo
 • Visina reza 0-200 mm
32,76 /kom s PDV
Dodaj u košaricu
Namijenjeno za rezanje profila
U skladištu
Carbide Wood
Opis
Vaša pitanja

O liniji Carbide Wood

Otporni zupci od sinteriranog karbida s varijabilnim razmakom. Nabavna cijena karbidnih listova je dosta visoka, no oštrica je postojanija i napravljeni rezovi izvanredno glatki i kvalitetni.

Materijali:

 • Meko i tvrdo drvo,
 • egzotično drvo,
 • poluproizvodi od drveta (furniri, šper ploče i sl.),
 • rezanje po vlaknima i protiv vlakana, abrazivni materijali (primj. pertinaks, plastika sa staklom, grafit i sl.).

Za koga je namijenjen: 

Uhodana i profesionalne proizvodnje, proizvoditelji koji rade s egzotičnim i rijetkim drvetom, radionice s kvalitetno podešenim pilama

Svojstva i prednosti:

 • Otpornost. Vrhovi zubaca od sinteriranog karbida osiguravaju znatno veću izdržljivost i trajnost oštrice u odnnosu na listove s kaljenim zupcima.
 • Gladak rez. Točno brušeni zupci (nisu razmješteni), svaki zubac reže cijelu širinu. Zahvaljujući tome je konačan rez glatkiji u odnosu na listove s razmještenim zupcima.
 • Varijabilan razmak. Razmak zubaca se kreće između 12 do 16 mm, prednost ove varijabilnosti je smanjenje vibracija pri rezanju.
 • Ušteda u materijalu. Konačan prorez je uzan, ima debljinu 1,2 mm. Pri rezanju tako nastaje manje otpada i štedi se s materijalom.
 • Odgovara i za srednje pile. Zahvaljujući maloj debljini 0,6 mm mogu se listovi koristiti i kod pila čiji kotači imaju manji promjer (bar 300 mm). Pri tome neće dolaziti do pucanja lista.

Listove pile za drvo nudimo u tri varijante:

Stolarski listovi pile Carbon Flexback

Listovi pile za stolarske radionice Carbon Flexback od ugljičastog čelika su ozubljeni, razmješteni i kaljeni za tvrdoću 62 HRC. Za hobi i profesionalno korištenjeStolarski listovi pile Carbon Flexback svestrano se koriste, odlično režu meko i tvrdo drvo po vlaknima i protiv vlakana, laminate, šper ploče, plastiku i umjetne stvari. Kaljena oštrica vam osigurava dugi vijek trajanja i zahvaljujući perfektno izvršenom varu se list neće u rezu ljuljati i rezana površina će biti ravna i glatka.

Listovi pile za stabla RipperS PREMIUM

Listovi pile za stabla RipperS PREMIUM za rezanje stabala. U varijanti za tvrdo ili meko drvo.Listovi pile za stabla RipperS PREMIUM s velikim zupcima (razmak između zubaca 22,2mm) nudimo u varijanti od ugljičastog čelika s kaljenim zupcima i također u varijanti BIMETAL PREMIUM sa zupcima od brzoreznog HSS čelika. Geometrija zubaca prilagođena je ili rezanju tvrdog ili mekog drveta. Geometriju umijemo također proizvesti točno po mjeri po vašim zahtjevima.

listovi pile Carbide Wood

Ove trake za stolnu pilu među najboljima su na tržištu. Izdržljivi karbidni zubci s promjenjivim razmakom mogu se lako nositi ne samo s drvetom različite tvrdoće (uključujući egzotično tvrdo drvo), već i s drugim materijalima kao što su grafit, pertinax itd. Listovi s karbidnim zubima prvenstveno su namijenjeni etabliranim proizvođačima koji znaju cijeniti čak i precizno savladane detalje.

Namijenjeno za rezanje profila
Carbide Wood Broj zubaca za palac Cijena bez PDV za metar s varenjem (s PDV)
13 x 0,65 mm 1,5 - 2 39,23 
20 x 0,6 mm 1,5 - 2 39,23 
25 x 0,6 mm 1,5 - 2 41,22 

Da li imate pitanje za ovaj produkat?