list-pile-za-metal.png

Listovi pile za metal 7000/41x1,3/3/4

Tijelo lista pile izrađeno je od opružnog čelika tvrdoće 47 HRc, koji može izdržati stotine tisuća savijanja. Zubi od brzoreznog čelika HSS tvrdoće 69 HRc i otpornosti na pregrijavanje, koji nema konkurenciju. Inovativna geometrija, zaštita od oštećenja i savršeno ravan zavar iz najmodernije zavarivačnice Dudr Saw.
Prvo unesite duljinu.
2430
Pile su napravljene specijalno za rezanje legiranih čelika. Listovi pile SiCLone produžavaju vijek trajanja i skraćuju vrijeme za rad.
Razmak [TPI] 3/4
  • Razmak zubaca 6,3 - 8,5 mm
  • Pun materijal (80 - 150 mm)
  • Profili (zid 20 - 30 mm)
152,86 /kom s PDV
Dodaj u košaricu
Namijenjeno za rezanje profila
U skladištu
SiClone
Opis
Vaša pitanja

O liniji SiClone

Listovi SiClone napravljeni su specijalno za rezanje ligiranih allatnih i nehrđajućih čelika. Unikatna geometrija zubaca i pozitivan kut čela produžava vijek trajanja lista pile i povećava produktivnost.

Korištenje

  • Serijsko rezanje, prodavci meetalurškog materijala.
  • Pun materijal (okruglina, prizma) i profili s debelim stjenkama

Materijali

  • Inconel, čelik za alate, nehrđajući čelik, legirani čelici i druge neuobičajene legure, dalje konstrukcijski čelici kl. 11 i 12

 Svojstva i prednosti

  • Napravljeno za strojeve s konstantnim pomakom i tlakom – korisnička predusretljivost.
  • Jedinstvena geometrija zubaca produžava vijek trajanja i minimalizira mogućnost zamućenosti u rezu.
  • Oštrica od brzoreznog HSS čelika s 8 % kobalta navarena na noseći dio lista pile poboljšava njegovu snagu.
  • Ojačani zubac nudi duži vijek trajanja i osigurava čisti rez.

Zahvaljujući pozitvnom uglu glave je ovaj list pogodan za rezanje tvrdih i čvrstih materijala, istovremeno je zahvaljujući HSS oštrici M42 pogodan za rezanje standardnih konstrukcionih čelika. Ove prelaze sa tvrdog na meki materijal, neće podneti ni jedan konkurentni čelik, zato je list pile SiClone najtraženiji pomoćnik za prodavače čvrstih materijala i prometa, tamo gde se seče proizvodnja na komad i čelici raznih tvrdoća.

Listovi pile za metal

O proizvoditelju listova pile za rezanje metala Simonds International.

Simonds piła taśmowa do metalu
Simonds piła taśmowa do metalu

Ameriički proizvoditelj listova pile Simonds International naglašava inovacije – zbog toga se možete pouzdati u to da ćete od nas dobiti najmoderniji alat za obradu.

Naši listovi pile imaju varijabilan razmak zubaca u odnosu na vibracije, varijabilno razmeštenje zubaca (valovita oštrica) za glatki i čisti rez, varijabilnu visinu zupca zbo eliminiranja oštećenja oštrice a za kultivirano i tiho kretanje u rezu i varijabilan kut čela za optimalno pravljenje iveraka.

Listovi pile SIMONDS proizvedeni su od najkvalitetnijeg švedskog i japanskog čelika, tri puta su kaljeni, imaju uređene vrhove zubaca zbo eliminiranja oštećenja i na kraju su vareni u najmodernijim stanicama za zavarivanje Dudr Saw na njemačkim strojevima IDEAL Werk.

Simonds International je pionir u inovacijama - prvi je na svijetu proizveo pilu s bočnim zubima (kutijastu), prvi je na svijetu (1963.) razvio i plasirao na tržište tračnu pilu s karbidnim vrhom, a 1967. prvi je na svijetu razvio i patentirao bimetalne trake za pile. Kao svjetski lider odredio je smjer razvoja tračnih pila za metal, zbog čega danas svi proizvođači tračnih pila i pila računaju na širine tračnih pila u inčima (13 mm = ½ inča, 27 mm = 1 inč, 54 mm = 2 inča, itd.), kao i s korakom zuba (TPI) koji je također dat u inčima. M42 i M51 je oznaka materijala prema američkom AISI standardu. Danas ga, po uzoru na SIMONDS, koriste svi proizvođači tračnih pila u svijetu.

Namijenjeno za rezanje profila
SiClone Broj zubaca za palac Cijena bez PDV za metar s varenjem (s PDV)
27 x 0,9 mm 2/3 4/6 13,14 
34 x 1,1 mm 2/3 3/4 4/6 16,60 
41 x 1,3 mm 1,4/2 2/3 3/4 21,84 
54 x 1,6 mm 1,1/1,4 1,4/2 2/3 3/4 30,10 
67 x 1,6 mm 0,7/0,9 1,1/1,4 1,4/2 38,21 
80 x 1,6 mm 0,7/0,9 52,96 

Da li imate pitanje za ovaj produkat?